Et dóno una súperbenvinguda a bord del meu nou racó, un blog que avui començo a traçar fruit del meu pas per la vida, amb els peus a terra en alguns moments, amb els peus a l’aire en molts altres.

Et convido a formar-ne part, amb l’objectiu que et sentis còmode i lliure per compartir el que desitgis. Un espai càlid de reflexions i vivències, per prendre consciència o simplement fluir. A través d’ell, t’ofereixo el meu suport quan desitgis agafar les regnes del teu vol per la vida, sigui aeronàutic o vital, tal com jo vaig fer al seu dia i segueixo fent a dia d’avui. Estaré encantada d’acompanyar-te en aquest gran vol amb rumb a la tranquilitat.

Si has arribat a aquest blog serà que busques quelcom més per sortir d’on ets i arribar als teus somnis, per superar la teva por de volar en algun dels seus sentits, per arribar més enllà, per aconseguir ser qui realment vols ser. Queda’t. És el teu espai, pren seient, iniciem l’embarcament d’un vol ple de descobriments, del qual estic segura gaudirem i aprendrem junts.

Si jo he pogut superar la por… no ho dubtis, tu també pots!

Sílvia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *